Money Aidat Borcu Sorgulama
Event Etkinlik Takvimi
Survey Anket

Web Sitemizi Nasıl Buldunuz ?

Sonuçlar

1.OLAĞAN GENEL KURUL YAPILDI

Derneğimizin ilk genel kurulu 13 Şubat pazar günü saat 11:00'de dernek merkezimizde üyelerimizin salt çoğunluğunun katılımı ile gerçekleşti.

Ayrıca toplantı öncesi üyelere kahvaltı da ikram edildi.

Kuran-ı Kerim tilaveti, saygı duruşu ve İstiklal marşının okunması ile başlayan toplantıda, Kurucu Başkan Şerif Öztürk yeniden başkan seçildi. Yeni oluşturulan yönetim ve denetim kurullarında ise şu üyeler yer alıyor.

Yönetim Kurulu Asil: Şerif Öztürk (başkan), Recep Akman, Mustafa Bolat, Bilal İbik, Hüseyin Dalkılıç, Ahmet Akkoca, Nazım Bolat, Kasım Akman, Mustafa Akman.

Yönetim Kurulu Yedek: Recep Şen, Eyüp Özdemir, Ramazan Kırbıyık, Hıdır Bolat, Şerafettin Akkoca, Bayram Eker, Nuri Akkoca, Mehmet Topal, Muzaffer Karaköse.

Denetim Kurulu Asil: Mustafa Karabıyık, Rıfat Dalkılıç, Ahmet Karabıyık, İzzet Bolat, Sezai Harmankaya.

Denetim Kurulu Yedek: Ramazan Yiğit, Mustafa Eker, Halil Akman, Şaban Yalçın, Mustafa Karaköse.

Başkan Şerif Öztürk yaptığı teşekkür konuşmasında, "etkinlik ve faaliyetlerimizle üyelerimizi ve hemşerilerimizi sık sık bir araya getirmeyi planlıyor, bu kapsamda çalışmalar yapıyoruz."

"Kültürel ve sosyal dayanışmayı sağlamak, köyün kalkınması için gerekli köy ve köylünün yararına olacak her türlü çalışmayı yapmak, eğitim ve öğretim yapan kişilere yardım etmek amacı ile kurulan bu derneğin, amacına uygun faaliyetlerde bulunması için gerekli altyapı çalışmalarımızı hayata geçirmek, Siz değerli üyelerimizin ve hemşerilerimizin destekleri ile olacaktır, buna inanıyor ve hissediyoruz, hepinize teşekkür ederiz." dedi.

Toplu fotoğraf çekiminin ardından toplantı sona erdi.